2026-06-17 - الأربعاء
باتشي هير: اهتمام متزايد بمنتجات تمنح مظهراً أكثر كثافة للشعر في وقت قصير nayrouz تم ترحيل لاعب إيران بسبب الجدل خلال مباراة كأس العالم. nayrouz اعلان توظيف في جامعة الزرقاء nayrouz المومني: الحضور الأردني في أول ظهور بالمونديال كان مشرفا ويبعث على الفخر nayrouz رئيس تجارة الأردن يؤكد أهمية توسيع التعاون الاقتصادي مع المكسيك nayrouz حملة للتبرع بالدم في الشونة الشمالية غداً nayrouz الأردن والاتحاد الأوروبي يعلنان عقد مؤتمر الاستثمار الأردني – الأوروبي في تشرين الثاني nayrouz بريطانيا: التضخم يستقر عند 2.8% خلافاً للتوقعات nayrouz ولي العهد يلتقي نائب المستشار النمساوي على هامش مباراة النشامى nayrouz مساعده يكتب :لماذا يُستهدف جعفر حسان وحكومته؟ nayrouz المشاقبة يهنئ الدكتور فراس أبو قاعود بمناسبة تعيينه محافظًا للمفرق nayrouz الأردن يشارك العالم إحياء تراثه الغذائي في يوم الطبخ المستدام nayrouz مشروع "مصيدة ROBLOX" يناقش مخاطر الابتزاز الإلكتروني للأطفال في كلية الإعلام بجامعة الشرق الأوسط nayrouz مجلس الوزراء يوافق على اتفاقية مع شركة صينية لمشروع الهيدروجين الأخضر nayrouz الطحان يؤكد أمام سمو الأمير محمد عباس : أبناء معان أوفياء للقيادة الهاشمية وخلف الملك nayrouz ولي العهد للنشامى: تذكروا أنها فقط البداية والقادم يحمل الكثير من الفرص nayrouz المصري تتابع الاختبار الالكتروني لطلبة الحادي عشر في مدارس تربية المزار الشمالي nayrouz "هآرتس": تسارع استيطاني إسرائيلي جنوني في شمال الضفة الغربية nayrouz الرئيس الاوزبكي يفتتح أعمال منتدى طشقند الدولي الخامس للاستثمار nayrouz عيون الأردنيين تهجر النوم دعما لمنتخب النشامى nayrouz

فنانة مصرية تسكن شقة الرعب: صريخ ونار وقطط مذبوحة

{clean_title}
نيروز الإخبارية :



كشفت المطربة المصرية إيناس عز الدين تفاصيل الرعب والخوف اللذين عانت منهما خلال إقامتها في إحدى الشقق، ما اضطرها للانتقال لمنزل آخر.

وكتبت إيناس عز الدين، عبر حسابها بموقع "فيسبوك"، تقول: "مش عارفة، مش مصدقة، وحاسة إني بحلم بس ده حصل، بجد أنا نقلت السكن وخرجت أخيرًا من الشقة المشؤومة على خير، مش قادرة أحكي آخر شهر حصلي إيه فيها".


وأضافت: "من ساعة ما أجرت الشقة الجديدة وقررت إني أنقل، وكأن اللي في الشقة قرروا يوروني أنا وأحمد الوش الوحش، وحرفيًا اللي حصل عايز مجلدات وحلقات علشان يتحكي فيها، من صعوبته خرجت منها أنا وجوزي وكلبتي الجريفون الصغونة وجزء من قططتي".

وتابعت: "قططي ماتت بطرق بشعة ومخيفة ومرعبة، اللي صحينا لقيناها متجمدة ومتلجة كأنها كانت محطوطة في فريزر، على وضع نومتها زي ما هي، والتانية رجعنا من بره لقينا ديلها فقط مرمي على جنب، والدم مغرق الشقة ومالقيناش باقي جسمها ولا حتى عضم ولا أي أثر".

ومضت موضحة أن القطة "التالتة كنت بلاعبها وشايلاها سيبتها ودخلت الحمام دقيقتين وطلعت لقيتها غرقانة في طبق المية بتاعهم، إزاي؟ ما أعرفش وكأنها متغرقة من مدة وقربت تتحلل، رغم أنها من دقيقتين بعد ما كانت في حضني".

ولم تقتصر قصص الرعب عند القتل المخيف للقطط، حيث قالت الفنانة المصرية: "ده غير شرز النار اللي كان بيطلع من فيش الكهرباء، ولا إزاز العفش والمرايات كلها والنيش اللي إتكسروا إتدشدشوا، وصوت الست اللي ليل نهار تصوت في الشقة".

واختتمت بالقول: "الله العظيم أنا وأحمد عشنا شهر رعب، يعني السنة وشهرين اللي قعدناهم في الشقة دي بكل اللي شوفناه فيها في كفة واللي شوفناه آخر شهر في كفة تانية، وختمت بالمليون إن العتب أقدام وإن فيه ما ورائيات كتير، طول عمري بستهزأ بالكلام ده لحد ما شوفته وعيشته بنفسي".

ودعت إيناس عزالدين جمهورها إلى الدعاء لها كي تصبح الشقة الجديدة أفضل حالا من القديمة، وقالت: "دعواتكم ربنا يجعل قدم الشقة الجديدة خير".